پاک کردن و بسته بندی زرشک در خانه
زرشک پفکی و دانه اناری
فهرست :
مقدمه ای برای شناخت زرشک ها
بخش اول : نحوه دریافت مجوز و سرمایه مورد نیاز
بخش دوم : دستگاههای مورد نیاز
بخش سوم : نحوه خرید زرشک فله ای
بخش چهارم :ظروف مورد نیاز بسته بندی
بخش پنجم :نحوه فرآوری و بسته بندی زرشک
بخش ششم :قیمت گذاری زرشک های بسته بندی شده
بخش هفتم : تبلیغات ( آموزش صفر تا صد )
13 صفحه با فرمت pdf و کاملا کاربردی
zarashk1_1546956548_20811_1806_1553.zip0.79 MB |